سرخط خبرها، مهم‌ترین رویدادهای ایران و جهان را هر روز در دو نوبت صبح و بعدازظهر مرور می‌کند. در این بخش نگاهی داریم به واکنش‌ها به نامه ترامپ به رهبر ایران برای مذاکره، پیشروی روسیه در خاک اوکراین، آمادگی اسرائیل برای حمله به غزه همزمان با ضرب‌الاجل حوثی‌ها و فشار حداکثری آمریکا بر اقتصاد ایران.

واکنش‌ها به نامه دونالد ترامپ به علی خامنه‌ای برای مذاکره هسته‌ای

آگهی

اظهارات دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در مصاحبه با شبکه فاکس‌نیوز که گزیده‌ای از آن روز جمعه هفتم مارس (۱۷ اسفند) پخش شد، با واکنش‌های اولیه در ایران مواجه شد. دونالد ترامپ در این مصاحبه گفت که خواستار مذاکره درباره برنامه هسته‌ای ایران است و نامه‌ای برای علی خامنه‌ای، ‌رهبر ایران فرستاده است.

نمايندگی ايران در سازمان ملل روز جمعه هفتم مارس (۱۷ اسفند) در پاسخ به سوال رسانه‌ها درباره نامه دونالد ترامپ به علی خامنه‌ای، چنين موضوعی را تكذيب كرد. سعيد ايروانی، نماينده ايران در سازمان ملل صراحتا اعلام كرد که «تاكنون چنين نامه‌ای را دريافت نكرده‌ايم.»

بازپس‌گیری در خاک خودی و پیشروی در خاک اوکراین؛ حمله موشکی روسیه ده‌ها کشته و زخمی بر جا گذاشت

مسکو روز شنبه هشتم مارس (۱۸ اسفند) اعلام کرد که نیروهایش سه روستای تصرف شده توسط اوکراین در استان مرزی کورسک واقع در خاک روسیه را بازپس گرفته‌اند. بر این اساس، وزارت دفاع روسیه بازپس‌گیری روستاهای ویکتوروفکا، نیکولایفکا و استارایا سوروچینا را اعلام کرد.

یک وبسایت مرتبط با ارتش اوکراین به نام دیپ‌استیت؛ بازپس‌گیری این ۳ روستا توسط روسیه را نتیجه ایجاد «شکاف» در خطوط دفاعی اوکراین در نزدیکی شهر سودژا در همین استان اعلام کرد. شهر سوژدا همچنان تحت تصرف کی‌یف است.

آماده‌باش اسرائیل برای حمله به غزه همزمان با ضرب‌الاجل حوثی‌ها و مخالفت کشورهای اسلامی با طرح ترامپ

همزمان با صدور فرمان آماده‌باش ارتش اسرائیل برای حمله به غزه، جنبش حوثی‌های یمن ضرب‌الاجلی چهارروزه برای لغو محاصره این منطقه تعیین کرده است. در همین حال، سازمان همکاری اسلامی از طرح جایگزین اتحادیه عرب برای آینده غزه حمایت کرده و مخالفت خود را با پیشنهاد بحث‌برانگیز دونالد ترامپ اعلام کرده است.

رهبری سیاسی اسرائیل و در راس آن بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این کشور، به ارتش دستور داده است که فورا برای انجام عملیات نظامی در باریکه غزه آماده شود. این خبر را ایستگاه رادیویی «کان» اسرائیل گزارش داده است.

فشار حداکثری آمریکا بر اقتصاد ایران در چهارراه استانبول

«اگر ایرانی بودم الان تمام پولم را از ریال به ارز دیگری تبدیل می‌کردم»؛ این توصیه یک مشاور سرمایه‌گذاری به مخاطبان پادکست یا سمینار سرمایه‌گذاریش نیست. این جملات را اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری ایالات متحده روز پنجشنبه در باشگاه اقتصادی نیویورک به زبان آورد.

اظهارنظری کم‌سابقه از یک مقام سیاسی و رسمی در دولت آمریکا که شاید به دلیل پیشینه کاری آقای بسنت گفته شده باشند. اسکات بسنت پیش از رسیدن به صندلی وزارت خزانه داری آمریکا  در دولت دونالد ترامپ، سال‌ها در شرکت مدیریت سرمایه‌گذاری سوروس به عنوان مدیر فعالیت می‌کرد. او پس از آن صندوق پوشش ریسک خود را به راه انداخت و در شرکت کی اسکوئر گروپ موفقیت چشمگیری به دست آورد.

به اینستاگرام یورونیوز فارسی بپیوندید 

source

توسط modekhabari.ir