تیم قطر ۳۶۵ برای گرامیداشت ورود راهنمای میشلن ۲۰۲۵ به قطر، به سفر آشپزی در سراسر دوحه میرود. لیلا حمیره از رستورانهای مشهور آلن دوکاس، یعنی ایدم و جیوان که بهتازگی ستارهی میشلن دریافت کردهاند، بازدید میکند. یوهانا هوز با یادگیری هنر پخت باقلوا در سوق واقف و چشیدن دسرهایی که سرآشپز شیرینیپزی، لذتی شیرین را تجربه کرد.
نگارش از Euronews
تاریخ انتشار
همرسانی این مطلب
از غذاهای لوکس تا هنر شیرینیپزی، برنامهی قطر ۳۶۵ شما را از موزهها به سوق واقف میبرد تا بهترین رستورانهای دوحه را به شما معرفی کند. راهنمای میشلن قطر ۲۰۲۵ با معرفی مجموعهای از رستورانهای پیشنهادی منتشر شد که شامل اعطای یک ستاره به رستوران ایدام اثر آلن دوکاس است.
Go to accessibility shortcuts
همرسانی این مطلب
source