تحقیقات اولیه دربارهی مرگبارترین سانحهی هوایی آمریکا در ۲۵ سال اخیر نشان میدهد که اطلاعات مربوط به ارتفاع هواپیمای مسافربری و هلیکوپتر ارتش در لحظه برخورد با هم تطابق ندارد. این حادثه در نزدیکی فرودگاه ریگان شهر واشنگتن رخ داد و همهی سرنشینان هر دو هواپیما جان باختند.
طبق دادههای جعبهی سیاه، هواپیما در زمان برخورد حدود ۳۲۵ فوت (۹۹ متر) ارتفاع داشته، درحالیکه اطلاعات برج کنترل، ارتفاع هلیکوپتر را ۲۰۰ فوت (۶۱ متر) ثبت کرده است. این اختلاف نزدیک به ۴۰ متر هنوز توضیح داده نشده و کارشناسان در تلاشند با بررسی دقیقتر دادههای جعبهی سیاه هلیکوپتر که در رودخانهی پوتوماک سقوط کرده و آسیب دیده است، به نتیجهی قطعی برسند.
هیچکس از این حادثه جان سالم به در نبرد. هواپیمای مسافربری که از کانزاس، به مقصد فرودگاه ریگان در حرکت بود، ۶۴ سرنشین داشت. هلیکوپتر ارتش که ظاهراً وارد مسیر هواپیما شده، حامل سه سرباز بود.
بررسیهای اولیه نشان میدهد خلبانان هواپیما درست قبل از برخورد واکنش نشان دادهاند و زاویهی پروازشان تغییر کرده است. این احتمال وجود دارد که آنها در تلاش بودهاند از برخورد جلوگیری کنند، اما هنوز چیزی قطعی نیست.
تاکنون بقایای ۴۲ نفر از قربانیان از رودخانه بیرون کشیده شده و ۳۸ نفر شناسایی شدهاند. پیشبینی میشود تمام اجساد پیدا شوند، اما ممکن است لازم باشد بدنه هواپیما را از آب بیرون بکشند.
ارتش نام سومین سرباز کشتهشده را «ربکا لوباخ» از کارولینای شمالی اعلام کرد. مقامات نظامی گفتهاند که خدمه هلیکوپتر تجربه بالایی داشته و به شرایط هوایی شلوغ این منطقه آشنا بودهاند.
تحقیقات دربارهی عملکرد خلبان و کنترلهای ترافیک هوایی ادامه دارد. سازمان هوانوردی فدرال سالهاست که با کمبود نیرو مواجه است.
انتظار میرود گزارش اولیه این حادثه تا ۳۰ روز آینده منتشر شود، اما تحقیقات کامل ممکن است یک سال طول بکشد. در حال حاضر بیش از ۳۰۰ نیروی امدادی در عملیات جستوجو و بازیابی مشارکت دارند.
در حالی که آمریکا هنوز در شوک این حادثه است، روز جمعه یک آمبولانس هوایی در فیلادلفیا سقوط کرد و شش نفر، از جمله یک کودک، جان خود را از دست دادند.
همچنین، سازمان هوانوردی فدرال روز جمعه پرواز بالگردها را در اطراف فرودگاه ریگان محدود کرد. این اقدام پس از آن انجام شد که دونالد ترامپ در یک پست رسانهای ادعا کرد که هلیکوپتر بالاتر از حد مجاز پرواز کرده است.
به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید
این حادثه، مرگبارترین سانحهی هوایی آمریکا از سال ۲۰۰۱ تاکنون محسوب میشود.
source