تاریخ انتشار به روز شده در

آگهی

در این بخش از سرخط خبرها به « تعرفه‌های ترامپ و طرح حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران»، «برکناری معاون پارلمانی پزشکیان پس از سفر تفریحی به قطب جنوب»، «اجرای تعرفه‌های جدید ترامپ» و به این سوال که « آیا پوتین می‌تواندبین خامنه‌ای و ترامپ میانجی‌گری کند؟» می‌پردازیم.

تعرفه‌های ترامپ و طرح حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران؛ اکسیوس: نتانیاهو دوشنبه به واشنگتن می‌رود

به گزارش اکسیوس به نقل از چهار منبع آگاه، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل قرار است روز دوشنبه هفتم آوریل برای گفتگو با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا درباره لغو تعرفه‌ها، بحران هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران و همچنین حملات اسرائيل به غزه به واشنگتن سفر کند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا روز پنجشنبه سوم آوریل از سفر قریب‌الوقوع آقای نتانیاهو به آمریکا خبر داده و گفته بود که نخست‌وزیر اسرائیل احتمالا هفته آینده عازم واشنگتن است. 

معاون پارلمانی پزشکیان پس از «سفر تفریحی» به قطب جنوب از سمتش برکنار شد

مسعود پزشکیان، رئیس‌ جمهوی ایران پس از تایید اخبار مربوط به سفر تفریحی شهرام دبیری، معاون پارلمانی خود به قطب جنوب او را از  این سمت برکنار کرد.

مسعود پزشکیان در حکمی خطاب به شهرام دبیری نوشت: «در این ایام پس از بررسی خبر، قطعی شد که در ایام نوروز در سفر تفریحی قطب جنوب بودید … و در شرایطی که هنوز در کشورمان فشارهای اقتصادی بر مردم زیاد و محرومان پرشمارند، سفر پر هزینه تفریحی مسئولان رسمی، حتی با هزینه‌های شخصی، قابل دفاع و توجیه‌پذیر نیست.»

آمریکا اجرای تعرفه‌های جدید ترامپ را آغاز کرد

ماموران گمرک آمریکا از بامداد شنبه شروع به دریافت تعرفه ۱۰ درصدی جدیدی کردند که دولت دونالد ترامپ، رئیس‌ جمهوری این کشور، به طور یک‌جانبه بر واردات کالا از بسیاری از کشورها وضع کرده است. قرار است از هفته آینده نرخ‌های بالاتری برای واردات از ۵۷ شریک تجاری بزرگ آمریکا اعمال شود.

این تعرفه اولیه ۱۰ درصدی که به گفته دولت ترامپ «تعرفه پایه» است، راس ساعت ۱۲:۰۱ بامداد به وقت شرقی آمریکا (۰۴:۰۱ به وقت گرینویچ) در بنادر، فرودگاه‌ها و انبارهای گمرکی ایالات متحده اجرایی شد.این اقدام نشان از کنار گذاشتن کامل نظام جهانی تعرفه‌های توافقی است که پس از جنگ جهانی دوم بنا شده بود.

آيا پوتين می‌تواند بين خامنه‌ای و ترامپ ميانجی‌گری کند؟

همزمان با افزایش تنش‌ها میان آمریکا و ایران، معاون وزیر خارجه روسیه روز اول آوریل گفته بود که مسکو آماده میانجی‌گری میان تهران و واشنگتن است. از سوی دیگر، مذاکرات میان روسیه و آمریکا با هدف پایان دادن به جنگ اوکراین و عادی‌سازی روابط دوجانبه در جریان است. آیا روسیه نفوذ لازم را برای میانجی‌گری دارد؟

دنیل راکوف، محقق ارشد اندیشکده «مرکز ویلسون» واشنگتن طی مقاله‌ای در اورشلیم پست به بررسی توانایی و علل تمایل ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه به ایفای نقش میانجی‌گر میان جمهوری اسلامی و دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا پرداخت.

به اینستاگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

source

توسط modekhabari.ir