سخنگوی وزارت خارجه ایران می‌گوید مذاکرات تهران و واشنگتن در عمان به آمریکا «فرصت واقعی» می‌دهد

آگهی

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه ایران می‌گوید که تهران به مذاکرات سطح بالا با ایالات متحده که قرار است شنبه در عمان برگزار شود، «فرصت واقعی» می‌دهد.

این اعلام پس از آن صورت می‌گیرد که دونالد ترامپ، رئیس‌ جمهوری آمریکا تهدید کرده در صورت شکست مذاکرات، ایران را بمباران خواهد کرد.

آقای ترامپ روز دوشنبه به‌طور غیرمنتظره اعلام کرد که مذاکرات میان واشنگتن و تهران در عمان، کشوری که پیش‌تر در تنش‌های میان ایران و غرب نقش میانجی ایفا کرده بود، آغاز خواهد شد.

اتحادیه اروپا در نظر دارد در جریان نشست وزاری خارجه ۹ ایرانی را به دلیل بازداشت اتباع اروپایی تحریم کند

اتحادیه اروپا در نظر دارد ۹ شهروند ایرانی را به دلیل بازداشت اتباع اروپایی تحریم کند.

به گفته دو دیپلمات اروپایی انتظار می‌رود این تحریم‌ها روز دوشنبه در نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا تصویب شود.

اتحادیه اروپا حکومت ایران را به «گروگانگیری» از طریق دستگیری اتباع اروپایی متهم می‌کند. بازداشت شدگان اغلب به «جاسوسی» و دیگر اتهام‌های امنیتی متهم می‌شوند. به گفته دیپلمات‌ها دستکم ۲۰ شهروند اروپایی در ایران در بازداشت به سر می‌برند.

آیا اقتصاد در حال احتضار ایران باعث می‌شود تهران «جام زهر» را بنوشد؟

از  ابتدای بهمن‌ماه ۱۴۰۳ زمان آغاز به کار دولت جدید ایالات متحده تا امروز، مجموعه‌ای از اقدامات برای محدود کردن منابع مالی اقتصاد ایران اجرایی شده است که همگی در چارچوب سیاست کلی «اعمال فشار حداکثری» با هدف به صفر رساندن صادرات نفت ایران طرح‌ریزی شده‌اند.

این برنامه در صورت موفقیت نسبی می‌تواند به ناترازی مالی دولت دامن زده و با ایجاد کسری بودجه شدید، زمینه اوج‌گیری تورم را فراهم سازد.

تحریم افراد و شرکت‌های دخیل در امر تولید، فروش و صادرات نفت ایران از بازرگانان خارجی گرفته تا وزیر نفت دولت چهاردهم، اعمال فشار بر اسکله‌ها و بنادر پذیرای نفت‌کش‌های حامل نفت ایران، شناسایی شبکه حمل و نقل نفت ایران از شرکت‌های باربری و کشتیرانی تا نفتکش‌های موسوم به ناوگان اشباح و قرار دادن نام آنها در فهرست تحریمی، حلقه‌هایی از زنجیره فشار حداکثری به حساب می‌آیند.

صدیقه وسمقی در گفتگوی اختصاصی با یورونیوز از تاثیر دیدگاه‌های علی خامنه‌ای بر اعمال محدودیت‌ها علیه زنان می‌گوید

 یورونیوز فارسی در ادامه گفت‌وگوها در موضوع ممنوعیت آواز زنان در ایران، این بار سراغ صدیقه وسمقی رفته تا ابعاد شرعی و فقهی این ممنوعیت را با این اسلام‌پژوه بررسی کند.

انتشار این گفت‌وگو با انتشار کتاب «چرا علیه حجاب شوریدم» خانم وسمقی همزمان شد. کتابی که به گفته او به احتمال زیاد بحث‌برانگیز خواهد شد و او حاضر است به سوالات و مسائل مرتبط در این زمینه در گفت‌وگوی دیگری پاسخگو باشد.

خانم وسمقی همچنین فتوا و دیدگاه‌های علی خامنه‌ای، رهبر ایران را در بروز محدودیت‌ها برای زنان از جمله آواز خواندن و یا منع نشان دادن تصویر زنان در حال نواختن ساز در تلویزیون موثر می‌داند چرا که به گفته او «همه چیز در ایران امروز تحت حاکمیت دیدگاه‌های علی خامنه‌ای است.»

به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

source

توسط modekhabari.ir