سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404 ساعت 08:102025-05-06اقتصادي


عضو هیئت مدیره اتحادیه تولید و صادرات پوشاک با بیان اینکه سطح عرضه به شکل عجییب و غریبی پر از پوشاک استوک بنجل شده است، گفت که ابلاغ دستورالعمل تبصره 4 ماده 18 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز جلوی برخی تخلفات را خواهد گرفت، – عرضه کالای بنجل قاچاق همچنان پابرجا؛ آیا ابلاغ دستورالعمل جدید قاچاق پوشاک را متوقف می کند؟ عضو هیئت مدیره اتحادیه تولید و صادرات پوشاک با بیان اینکه سطح عرضه به شکل عجییب و غریبی پر از پوشاک استوک بنجل شده است، گفت که ابلاغ دستورالعمل تبصره 4 ماده 18 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز جلوی برخی تخلفات را خواهد گرفت، اما برای مقابله با قاچاق پوشاک کافی نیست.

به گزارش ایسنا، اخیرا دستورالعمل تبصره 4 ماده 18 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز ابلاغ شده است؛ موضوعی که در سال های اخیر بارها به عنوان بخش مهمی از مقابله با قاچاق مطرح شده بود.

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اواخر سال 1402 گفته بود که زیرساخت های اجرای طرح شناسه کالا از سال های قبل فراهم شده است.

بر این اساس از 30 مهر سال 1397 عرضه پوشاک بدون شناسه ممنوع بوده و قرار است این طرح تکمیل شود.

چهار گام پیش رو برای اجرای طرح شناسه کالا شامل آموزش، اطلاع رسانی، ثبت موجودی و موضوع اظهار است و تا زمانی که اظهار تکمیل نشود و این گام ها در کنار یکدیگر مراحل


برچسب ها: مبارزه با قاچاق کالا -
دستورالعمل -
قاچاق کالا و ارز -
مبارزه با قاچاق -
قاچاق -
پوشاک -
قاچاق پوشاک


آخرین اخبار سرویس:



عرضه کالای بنجل قاچاق همچنان پابرجا؛ آیا ابلاغ دستورالعمل جدید قاچاق پوشاک را متوقف می کند؟

عرضه کالای بنجل قاچاق همچنان پابرجا؛ آیا ابلاغ دستورالعمل جدید قاچاق پوشاک را متوقف می کند؟




همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.


source

توسط modekhabari.ir