به گزارش خبرآنلاین، مهدی انصاری تصریح کرد: تریاک دارای مواد ضددرد و ضداضطراب است و قابلیت جذب آن از طریق پوست بسیار محدود است.

ایلنا در خبری نوشت:وی افزود: در صابون تریاکی که بعضا در برخی از سایت‌های اینترنتی تبلیغ می‌شود، اکثر به‌جای عصاره و مواد مؤثره تریاک اسانس استفاده می‌شود، یعنی فراورده رایحه تریاک دارد و عملاً از ماده مؤثر در ترکیبات آن خبری نیست.

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه صابون تریاک بیشتر جنبه تبلیغی دارد تا اثر درمانی و دارویی گفت: اصولا وقتی یک فرآورده به‌صورت موضعی مانند صابون مورداستفاده قرار می‌گیرد معمولاً سطح و مدت تماس آن با پوست مناسب نیست، بنابراین نمی‌توان از آن انتظار اثربخشی  و اثر درمانی داشت.

وی با اشاره به اینکه سازمان غذا و دارو تاکنون هیچ مجوزی برای تولید صابون تریاک صادر نکرده است، گفت: هیچ مطالعه‌ قابل استنادی مبنی بر اثر تریاک به شکل صابون برای اثراتی که برای آن ادعا می‌شود وجود ندارد. 

انصاری با تاکید بر اینکه استفاده از تریاک به‌عنوان یک مخدر در ترکیبات محصولات آرایشی بهداشتی ممنوع است، اظهار کرد: براین‌اساس می‌توان گفت تمام فرآورده‌هایی که با نام صابون تریاک در فضای تبلیغاتی به فروش می‌رسند بیشتر جنبه تبلیغاتی داشته و فاقد هرگونه مجوز و یا تأییدیه علمی و بهداشتی هستند.

233217

source

توسط modekhabari.ir