تاریخ انتشار به روز شده در

دومین روز اجلاس بین‌المللی فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی روز سه‌شنبه با حضور سران دولت‌ها، متخصصان ارشد، کارآفرینان، سرمایه‌گذاران و مدیران عامل شرکت‌های بزرگ این عرصه از بیش از ۱۰۰ کشور جهان در پاریس برگزار شد.

آگهی

امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه روز سه‌شنبه و در آغاز نشست روز دوم، گردهمایی و گفتگوی سران دولت‌ها، سرمایه‌گذاران، کارآفرینان و مدیران شرکت‌های فعال در عرصه فناوری را فرصتی مغتنم دانست.

جی‌دی ونس، معاون رئیس جمهور ایالات متحده هم در سخنرانی خود در این اجلاس، به رهبران جهان و مدیران صنعت فناوری هشدار داد که وضع «قوانین بیش از حد» در صنعت هوش مصنوعی، افزون بر به مخاطره انداختن آزادی بیان، رشد این صنعت را به مخاطره می‌اندازد.

او با تضمین فعالیت آزادانه این صنعت در آمریکا پیش‌بینی کرد که ظرف ۳ سال آینده نیمی از ۷۰۰ میلیار دلار سرمایه‌گذاری جهانی در صنعت هوش مصنوعی در ایالات متحده انجام شود.

در مقابل، اورزولا فن در لاین، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا، گفت: «افکار عمومی در مواجهه با هوش مصنوعی هم هیجان زده است و هم نگران قدرت هوش مصنوعی است، پس هوش مصنوعی باید اعتماد مردم را جلب کند و امنیت آنها را به خطر نیندازد.»

او تاکید کرد که اتحادیه اروپا هدف استانداردسازی نحوه اعمال قانون هوش مصنوعی را با عنایت به کاهش بوروکراسی، دنبال می‌کند. خانم فن در لاین همچنین گفت که کشورهای عضو اتحادیه اروپا در مجموع ۲۰۰ میلیارد یورو در حوزه هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

یورونیوز فارسی را در ایکس دنبال کنید

در میان شرکت‌کنندگان برجستهٔ این اجلاس، افزون بر نخست وزیران هند و کانادا و دبیرکل سازمان ملل متحد، ژانگ گوکینگ، معاون نخست‌وزیر چین و فرستاده ویژه شی جین‌پینگ، رئیس جمهوری چین حضور داشت که نشان‌دهنده علاقه پکن به شکل‌دهی استانداردهای جهانی هوش مصنوعی بود.

این اجلاس با هدف بحث در مورد تأثیر هوش مصنوعی بر امنیت، اقتصاد و حکمرانی برگزار شد تا در نهایت کشورهای جهان بتوانند در مورد چارچوبی برای رفع نگرانی‌ها در مورد خطرات بالقوه هوش مصنوعی به توافق برسند.

تحلیلگران این اجلاس را فرصتی برای مقابله با تسلط شرکت‌های خصوصی در توسعه هوش مصنوعی دانستند، در حالی که ایالات متحده و بریتانیا از این رویکرد حمایت نکردند و از امضای بیانیه پایانی این اجلاس امتناع کردند.

source

توسط modekhabari.ir