درحالی که همه ما احتمالاً تجربه خوردن تخم بلدرچین، اردک و البته مرغ را داریم، اثری از تخم بوقلمون سر سفره های ما نیست.
علت چیست؟ – درحالی که همه ما احتمالاً تجربه خوردن تخم بلدرچین، اردک و البته مرغ را داریم، اثری از تخم بوقلمون سر سفره های ما نیست.
علت چیست؟ بوقلمون ها، مانند بسیاری از پرندگان اهلی دیگر که در دسته طیور قرار می گیرند، اغلب جایگاه ویژه ای در سفره های ما دارند.
انسان از این پرندگان برای تهیه محصولات مختلف از از ملزومات خواب و پوشاک گرفته تا مهم ترین و رایج ترین مورد، یعنی غذا استفاده می کنند.
تخم مرغ یکی از اجزای اصلی رژیم غذایی بسیاری از مردم جهان است.
با این حال، این پرسش پیش می آید که چرا تخم بوقلمون مصرف نمی کنیم؟ به گزارش زومیت، بوقلمون ماده در طبیعت، در نقطه ای امن و پنهان در دل جنگل، لانه ای روی زمین می سازد و پس از آن وارد دوره ای حدود دو هفته ای برای تخم گذاری می شود.
در این بازه، معمولا هر 24 تا 32 ساعت یک تخم می گذارد.
این روند معمولا به تشکیل دسته ای شامل 9 تا 13 تخم می انجامد.
برای بوقلمون مادر، این تعداد تخم کاملاً قابل قبول و کافی به نظر می رسد.
او در فاصله میان تخم گذاری ها لانه را ترک می کند تا تغذیه کند و انرژی لازم برای گرم نگه داشتن تخم ها و ادامه فرآیند جوجه کشی را به دست آورد.
source