علی محمد شیخی، هنرمند رشته نقاشی که به تازگی با حضور در کارگاه هنری «کوتاه‌تر از کودکی» حوزه هنری، آثاری را در راستای حمایت از ملت مظلوم غزه خلق کرده است، ضمن اشاره به اهمیت برپایی چنین رویدادهایی به خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم گفت: برگزاری کارگاه‌ها و رویدادهای هنری که به منظور حمایت از مردم مظلوم فلسطین برگزار می‌شوند، اتفاق بسیار خوب و اثرگذاری است و ما هنرمندان عرصه هنرهای تجسمی، خواهان تکثیر و تداوم چنین رویدادهایی هستیم.

او افزود: هنرمندان تجسمی با قلب و جان و دلشان برای مردم غزه مخصوصا مادران و کودکان بی‌گناهی که به سادگی جان خود را از دست می‌دهند، خلق اثر می‌کنند و این‌گونه نیست که به سفارش ارگان یا نهاد خاصی دست به این کار بزنند. وقوع چنین جنایات و اتفاقات تلخی در غزه ما هنرمندان را آزار می‌دهد. از این‌رو احساس تکلیف می‌کنیم که برای حمایت از مظلوم و محکوم ساختن ظالم به میدان بیاییم و کاری انجام دهیم.

 این هنرمند نقاش، ‌ادامه داد: احساسی که ما هنرمندان در دوران جنگ تحمیلی هشت‌ساله داشتیم، بار دیگر در وجودمان زبانه کشیده است. حسی که با همدردی و نوع‌دوستی عجین است. فرقی نمی‌کند که هم‌وطنان ما در میانه میدان جنگ باشند یا شهروندان فلسطینی؛ شیعیان تحت ظلم باشند یا اهل تسنن؛ جان انسان‌ها در میان است و در چنین شرایطی، انسانیت حکم می‌کند که نسبت به جنایات و فجایع انسانی که توسط رژیم صهیونیستی در فلسطین رقم می‌خورد، حساس باشیم و در مقابل آن واکنش نشان دهیم.

هنرهای تجسمی , کشور فلسطین , نوار غزه , نقاشی , حوزه هنری , طوفان الاقصی ,


شیخی یادآور شد: باور دارم که کنش‌گری هنرمندان در بزنگاه‌هایی نظیر طوفان الاقصی می‌تواند به مراتب تاثیرگذارتر از عملکرد سیاستمداران باشد. سیاستمداران عمدتا بر مبنای منافع‌ شخصی یا حزبی‌شان کار می‌کنند اما هنرمندان مبتنی بر احساسات و عواطف‌شان فعالیت می‌کنند. هنرمندان جنگ را دوست ندارند و همواره خواهان برقراری آرامش، امنیت، صلح و ثبات هستند.

او یادآور شد: در نقاشی‌هایم به رغم اینکه به موضوع جنگ می‌پردازم، اما تلاش می‌کنم که خون و خون‌ریزی را به تصویر نکشم. یکی از آثاری که در این ایام خلق کرده‌ام، نمایان‌گر مفهوم مقاومت است. در این اثر، می‌بینید که بمب مهیبی با خشونت بسیار به زمین اصابت کرده است و در کنار آن، شمایلی از پرندگان را به تصویر کشیده‌ام که اگرچه خانه‌هایشان به واسطه برخورد بمب ویران شده، اما همچنان آشیانه خود را ترک نکرده و مقاوم باقی مانده‌اند. این ترکیب‌ به صورت تمثیلی بیانگر این است که هرکسی خانه خود را دوست دارد و نمی‌خواهد آن را ترک کند.

شیخی درباره تکنیک بکاررفته در نقاشی خود گفت: با توجه به اینکه قصد داشتم در حداقل زمان ممکن، اثر خود را با محوریت حمایت از مردم مظلوم غزه خلق کنم، تکنیک اکرولیک روی بوم را انتخاب کردم. می‌خواهم روی این نکته تاکید کنم که هنرمندان و خصوصا اهالی هنرهای تجسمی از هیچ بمب و گلوله‌ای نمی‌هراسند و همواره در خط مقدم حمایت از مظلوم و محکوم ساختن ظالم ایستاده‌اند.

انتهای پیام/

source

توسط modekhabari.ir